Lovaglás, lókiképzés

„Amennyiben lenne rá lehetőségem, akkor mindenkit megtanítanék a lovak gondolkodásmódjára lelkük megértése érdekében, hogy többen rendelkezzenek azzal a képességgel, amely lehetővé teszi számukra, hogy azt csináljanak lovukkal, amit csak szeretnének, úgy, hogy közben megnyerik szívüket és lelküket!” Pat Parelli
Mi az erőszakmentes lókiképzést tanítjuk, szakképzett oktatóval.  Ezen módszer alapja a 7 játék, amin keresztül a lovak játékos formában tanulják meg a kiképzés alapjait. Mivel ők nem tanulnak meg emberül, nekünk kell megtanulnunk az ő nyelvükön.

A természetes lókiképzés egy lóbarát, lóközpontú idomítású módszer. Míg a hagyományos módszereknél a lovat ” kényszerítjük” megtanulni a mi nyelvünkön, addig a természetes lókiképzési módszernél mi kommunikálunk az ő nyelvén. A módszer alapja a bizalom kiépítése ló és ember között. Egy olyan őszinte kommunikáció, amely sokkal lóbarátabb megközelítést igényel. Ez nem egy lovaglási módszer, hanem egy lókiképzés fajta, amely a lóval való természetes kommunikációra épül.

Válaszható lehetőségek

3 éves kortól 5 perces ismerkedés a lóval

30 perces lovaglás az oktató segítségével

1 órás lovaglás az oktató segítségével

Bértartást vállalunk félrideg tartásban, ami napi két abrakolást jelent, illetve hogy a lovak egész nap a legelőn vannak csak este vannak a boxban.

Áraink:

ismerkedés 500 Ft.
1/2 órás lovaglás 1.500 Ft.
1 órás lovaglás 3.000 Ft.
Bértartás 45.000 Ft./hó