Dönci Csárda

Rigópusztán a Dönci Csárdában minden látogató azt kapja, amit remél. Kiváló magyar ételeket, izgalmas programokat, élményeket, tartalmas kikapcsolódást az egész családnak. 
Győrtől és Mosonmagyaróvártól is alig negyed órányira van Rigópuszta. A tanyasi világot megidéző hely esküvőknek, nagy családi rendezvényeknek is helyet ad, bár a hely varázsát nemcsak a rendezvényeken vagy az egyszeri ebédeken lehet megtapasztalni.

A fogadóról

A csárda jellegű fogadó 1804-ben épült. A térség már akkor kedvelt kereskedelmi útvonal volt,  szárazon és vízen egyaránt. Az éhező szomjazó gulyásokat, csikósokat, kereskedőket, kik jószágukat, portékájukat vitték a vásárba, már ekkor az alapító Rigó Károly látta vendégül az akkor még kietlen pusztán.

Étkezési lehetőség:

Kemencében, faszénen grillezett tradícionális magyar  ételek széles választéka és kellemes családias környezet várja az idelátogatókat. Szombat és vasárnaponként svédasztalos étkezési lehetőség, helyben korlátlan étel- és italfogyasztással, amely ára 9.900,- Ft/fő3-14 éves korig 4.900,- Ft,  3 év alatt pedig ingyenes. (A gyermekkedvezmény igénybevételéhez az életkor igazolása miatt igazolvány felmutatása szükséges! Megértésüket köszönjük!) Az árak 2 órás éttermi tartózkodást biztosítanak és a következő italok korlátlan fogyasztását is magukban foglalják: Törley pezsgő, csapolt sör, folyó bor, szénsavas és rostos üdítőitalok, ásványvizek valamint kávé, cappucino. 

Nyitvatartás:

Egész évben:

  • Szombat – vasárnap: 12.00 – 18.00.
  • 2023. márciusban csak vasárnap: 12.00-17.00. Első alkalom: 2023.03.12.
  • Hétköznap min. 15 fős csoportokat fogadunk – egyeztetés szükséges

Ízelítő ételeinkből