Dönci Csárda

Rigópusztán a Dönci Csárdában minden látogató azt kapja, amit remél. Kiváló magyar ételeket, izgalmas programokat, élményeket, tartalmas kikapcsolódást az egész családnak. 
Győrtől és Mosonmagyaróvártól is alig negyed órányira van Rigópuszta. A tanyasi világot megidéző hely esküvőknek, nagy családi rendezvényeknek is helyet ad, bár a hely varázsát nemcsak a rendezvényeken vagy az egyszeri ebédeken lehet megtapasztalni.

A fogadóról

A csárda jellegű fogadó 1804-ben épült. A térség már akkor kedvelt kereskedelmi útvonal volt,  szárazon és vízen egyaránt. Az éhező szomjazó gulyásokat, csikósokat, kereskedőket, kik jószágukat, portékájukat vitték a vásárba, már ekkor az alapító Rigó Károly látta vendégül az akkor még kietlen pusztán.

Étkezési lehetőség:

Kemencében, faszénen grillezett tradícionális magyar  ételek széles választéka és kellemes családias környezet várja az idelátogatókat. Szombat és Vasárnaponként svédasztalos étkezési lehetőség, helyben korlátlan fogyasztással, amely 8.900,- Ft/fő.     3-10 éves korig 3.900,- Ft,  3 év alatt pedig ingyenes.

Nyitvatartás:

Egész évben:

  • Szombat-Vasárnap: 12.00 – 18.00 – asztalfoglalás javasolt
  • Hétköznap min. 15 fős csoportokat fogadunk – egyeztetés szükséges
svédasztalos étkezési formában

Ízelítő ételeinkből